Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
8055
Players nickname
Dzoni Richman
Administrators nickname
Johhny Zekonja
Date
Feb 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com

Dzoni Richman

Player
Player
Dobar dan administracijo dobio sam ban pre 3 dana za G.P 1.7 jer mi je drug prebacio adidas pantalone preko poste . Svestan sam svoje greske i zao mi je jer sam to uradio ja Vas ovom prilikom molim za unban i obecavam Vam da se vise nikada desiti ovakva ili slicna stvar.

joca Kamishira

Player
Player
Nije ti drug prebacio nego je bl igrac upao na acc od Don Jeryja i prebacio te stvari sto dokazuje da je taj acc banovan trenutno za G.P 1.2 tako da treba i tebe kazniti.

ShaStrmx

Player
Player
Dobar dan administracijo dobio sam ban pre 3 dana za G.P 1.7 jer mi je drug prebacio adidas pantalone preko poste . Svestan sam svoje greske i zao mi je jer sam to uradio ja Vas ovom prilikom molim za unban i obecavam Vam da se vise nikada desiti ovakva ili slicna stvar.
abibaske 40 evra aloooooooo

Nemaanja Angel

Player
Player
ABIBASKE 20 EURA ALOOOOOOO

Top Bottom