Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30920
Players nickname
Pera Jeftic
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Feb 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/mWkIOCx

Pera Jeftic

Player
Player
Postovana Administracijo, naime dobio sam ban za G.P 4.1 za ilegalan server «Gambo» naprotiv iskren da budem ne znam od kad sam na njemu al uz duzno postovanje mogu da kazem da nista nisam skidao sa njega greskom sam usao na taj server al opet ponavljam da nista nisam ni gledao sa njega niti skidao. Priznajem moju gresku i znam kakva su pravila al kad bi mi oprostili ovaj put i dali jos jednu sansu da zaigram na ovom projektu jer volim da igram ovde i imam dosta drustva sa kojima igram obecavam da se nece vise ponoviti ista greska niti ni jedna druga hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru!​

Pera Jeftic

Player
Player
Postovana Administracijo, naime dobio sam ban za G.P 4.1 za ilegalan server «Gambo» naprotiv iskren da budem ne znam od kad sam na njemu al uz duzno postovanje mogu da kazem da nista nisam skidao sa njega greskom sam usao na taj server al opet ponavljam da nista nisam ni gledao sa njega niti skidao. Priznajem moju gresku i znam kakva su pravila al kad bi mi oprostili ovaj put i dali jos jednu sansu da zaigram na ovom projektu jer volim da igram ovde i imam dosta drustva sa kojima igram obecavam da se nece vise ponoviti ista greska niti ni jedna druga hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru!​
Samo da napomenem ovo nije zalba na admina jer samo radi svoj posao vec molba za unban ako je potrebno prihvatam i money wipe

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nazalost vasa je odgovornost na kojim discordima se nalazite , kazna ostaje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom