Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Matke Cappone 63569

Rejected
Status
Not open for further replies.

Matkee_

Player
Player
Ime: Matke
Pol: Muski
Godine: 27
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Braon
Boja kose: Smedja
Tetovaže: Na ledjima
Snage: Snalazljiv, samostalan i brz
Slabost: Voznja aviona

Životna priča: 100+ riječi
Rođen u Beogradu, sa 27 godina života, od malih nogu sam bio suočen sa svetom koji nije imao mnogo svetlih tačaka. Kriminalna prošlost, u kojoj sam uvek bio nekako uvučen, postala je moj neminovni put. Iako nisam mogao da objasnim zašto, činilo se da me to uvek nekako vuče – kao magnet. Odrastajući, fascinacija organizovanim svetom kriminala postajala je sve jača, uprkos tome što je život u zakonu bio potpuno drugačiji.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Iako sam osećao taj zov prema kriminalu, imao sam i svoj zadatak u društvu. Proveo sam godine u raznim državnim službama kao što su FIB, SAHP, EMS i LSPD, gde sam bio deo sistema koji pokušava da održi zakon i red. Tokom tog vremena, radio sam u hitnoj medicinskoj službi (EMS), što mi je omogućilo da steknem duboku perspektivu o životima ljudi, ali i o društvu u kojem živimo.
Iako je moj rad u tim službama imao smisla, nisam mogao da ignorišem unutrašnji nemir. Rad u državnim institucijama postao je monoton i dosadan, a sve više sam osećao da mi sistem oduzima slobodu koju sam oduvek želeo. Biti deo tih normi i pravila počelo je da se čini kao ograničenje, dok je kriminal postajao sve privlačniji – uzbuđenje, nepredvidljivost, sloboda. Što više vremena prolazi, sve više me vuče povratak u svet koji sam jednom napustio.
Danas, iako radim u EMS-u, nisam u potpunosti siguran da li je to moj pravi put. Rad u državnoj službi, uprkos svim odgovornostima, čini mi se sve manje izazovan. Zov kriminalnog sveta postaje sve jači, sve prisutniji. Iako sam svesno ušao u svet u kojem sam imao priliku da se dokažem i doprinosim društvu, unutrašnji nemir i želja za uzbuđenjem i slobodom sve više rastu.

Moj ishod:
1 - Da mogu obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Nisam na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom