Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34696
Players nickname
Mile_Lerdi
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Feb 24, 2025
Time
18:41
Proofs
https://imgur.com/l5sNwqB

nndmldn

Player
Player
Obraćam vam se sa iskrenom molbom za ponovnu procenu odluke o mom trajnom blokiranju. Prvo sam dobio kaznu na 60 dana ali je kasnije preinacena u trajno blokiranje. Smatram da je došlo do nesporazuma i da kazna nije proporcionalna stvarnoj situaciji. Optužen sam za pokušaj prevare zbog načina postavljanja cene na tezgi, ali želim jasno naglasiti da nikada nisam imao nameru da obmanem bilo koga. Greške se dešavaju, a kao dokaz da nisam imao lošu nameru, čak sam ostavio i broj telefona na tezgi, kako bi kupci mogli da me kontaktiraju u slučaju bilo kakvih nejasnoća. Da je ovo bio pokušaj prevare, sigurno ne bih ostavio način da mi se ljudi jave direktno, mislim da neko ko je spreman na scam sigurno to ne bi uradio. Mislim da je odgovor jasan. Takođe, tvrdnje o tome da sam ranije prodavao "Slucaj je vredan" kutije su netačne i nisu potkrepljene dokazima. Za svo vreme koje sam na ovom vrhunskom projektu sam imao svega 2 demograna za G.P 6.15 sto je bilo u pocetku mog upoznavanja grada i pravila te PG. Verujem da je došlo do prenagljenog zaključka i preoštre kazne, zbog čega tražim da se moj slučaj još jednom razmotri. Molim vas da mi date priliku da nastavim igrati na serveru, jer mi je Grand RS zaista važan. Spreman sam da poštujem sva pravila i ubuduće budem još pažljiviji kako ne bi došlo ni do najmanjeg nesporazuma. Unapred hvala na vašem vremenu i nadam se vašem razumevanju.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
dobio si vec odgovore na prosloj zalbi svaka naredna zalba smatrat ce se kao spam zalba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom