By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dodjem da se zajebavam pucam malo nije svakom u grandu zivot pucanje.Al ja da dodjem da se zezam i lik me skine kroz kontenjer logicno da cu da okacim citeri nemaju ruke pa mora na drugi nacin.sinko ti se je bolje ti je brisi da se djabe ne sramotis...
HAHAHHAHAHAH bolje igricu da obrises a ne samo zalbu jesi cuo za dsync?Dodjem da se zajebavam pucam malo nije svakom u grandu zivot pucanje.Al ja da dodjem da se zezam i lik me skine kroz kontenjer logicno da cu da okacim citeri nemaju ruke pa mora na drugi nacin.
Hahahahahaha lele ako je ovo dsync ubi meHAHAHHAHAHAH bolje igricu da obrises a ne samo zalbu jesi cuo za dsync?
Dsync da me ubije kroz 2 sloja metala ? Ja za takav dsync nisam cuo al nema veze nek vidi admin da je dsync nikakav problem.HAHAHHAHAHAH bolje igricu da obrises a ne samo zalbu jesi cuo za dsync?
Nije ovo dsync, cist hitbox na xxl.brat moj vidis da metkovi idu iznad tebe te te ubiju, znaci da je u pitanju d sync
videcemo njegov pov al 99% nece posalje al ajbrat moj vidis da metkovi idu iznad tebe te te ubiju, znaci da je u pitanju d sync
na tom spotu se jako lagano dsyncaJa ne znam jel je decko madjionicar al vratio sam se do kontenjera probao pucam kroz njega i nije moguce.
kakav hitbox to ne radi vise nego se karakter podigne prema gore tj dsync?Nije ovo dsync, cist hitbox na xxl.
Mislim da je proslo 12 satiNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 11974 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 40786 na Informalu u 07:40 - 25.02.2025.
Rok za dostavu je 12h.