Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56533.69908
Players nickname
Ivan NeverGone
Administrators nickname
Kevin Odd I Aldin
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/oiv_-ox3UxY

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Dragi Mujo/Abrahame prekrsio sam pre Mesec i nesto dana pravilo G.P 1.4.Voleo bih da mi date unban da se vratim na ovaj projekat,stekao sam dosta prijatelja i zeleo bih da zaigram opet sa njima.Pre mesec dana kad sam pisao unban appeal Abraham mi je rekao da pisem na Techical Support da saznam ID mog 3. Naloga.Pisao sam bezbroj puta i nisu nasli 3. nalog.Nebih da saljem bas dokaze ovde jer ima moja IP adressa i to znate kako ide.Kada sam dobio ban ja sam dobio ban na 2 naloga samo a 3. kao da ne postoji razmisljao sam i mozda se desila neka greska.Evo skrin mog bana: Ja se nadam da je doslo do neke greske posto me je vise sramota da pisem Jetixu na technical.

Main - 56533
Twink - 69908
Treci acc ne postoji izgleda

Ja sam menjao Steam mozda zato je doslo do greske pa sam morao da promenim samim time i rockstar i to sam javio senior adminu.I samo sam se preko tog novog rockstara ulogovao na moj acc u grandu.Molio bih da mi date unban hvala! Srdacan pozdrav

Evo linka coveka koji me je okacio i zalba je prihvacena - Approved - G.P.1.1.1.4.1.8 56533

Evo moj unban appeal koji je odbijen - Reviewed - G.P 1.4 | 56533 | Za Abrahama | Kevin Odd

Opet ponajvljam Technical nije nasao ni jedan drugi nalog osim 56533 i 69908 . Mogu da posaljem skrinvoe na discord admina koji pregleda nebih ovde jer mi se vidi Ip i to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom