Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban G.P 6.22 23476 | Ruxy Pluxury

Your ID
23476
Players nickname
Ruxy Pluxury
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/LBzSHqX

Ruxy

Get back to work
Player
Poštovani Mujo,

Pišem Unban Appeal u nadi da cete dobro razmotriti moju kaznu, i molim vas možete li mi progledati kroz prste samo ovaj put.
Igrao ovaj projekt 3 godine i imao sam puno ljepih trenutaka u njemu, pa sam dobio ban za G.P 6.22 jer sam ukro stvari iz jedne porodice, ukradene stvari sam bio vratio al nema POV i izvinio sam se bio vlasnicima porodice.Te su izvinjenje prihvatili ali ste vi vec meni dali kaznu.

Da sam namerno, svojom Voljom krsio pravila servera, ubijao random ljude, vredjao, bilo sta? To mi nikada nije palo na pamet, jer postujem prvo ovaj projekat jer volim da provodim vreme na njemu, pa i sve ostalo. Molim za jos jednu sansu na ovom projektu da dobijem, jer sam bas puno vremena i prijateljstva stekao ovdje. Meni je stvarno žao zbog toga što sam učinio i žao mi je što sam dobio ban ja bi stvarno volio opet zagirati na serveru jer je odličan.

Sve u svemu mnogo mi je drago sto sam uopste i dobio tu priliku da zaigram na projektu i tu podrsku sto sam dobio od strane igraca a i same administracije servera. Prihvaćam money wipe. Molim vas da razmislite i pružite mi još jednu šansu obecajem da se ništa slično neče više dogoditii hvala što ste izdvojili vreme i pročitali moj unban appeal.

Top Bottom