Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60597
Players nickname
Teddy Williams
Administrators nickname
Allen_Sikter
Date
Feb 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/XhGyxTA

Teddy_Williams

Player
Player
Kao što se vidi ovo pravilo je prekršeno, nije uplovdovao gde treba video, molim da se ban skine, hvala unapred. Kako je admin uopšte mogao da prihvati žalbu ako nije sa youtub-a snimak nego sa drugog sajta????

Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;

Teddy_Williams

Player
Player
Kao što se vidi ovo pravilo je prekršeno, nije uplovdovao gde treba video, molim da se ban skine, hvala unapred. Kako je admin uopšte mogao da prihvati žalbu ako nije sa youtub-a snimak nego sa drugog sajta????

Skrinšot treba uploadovati na imgur.com / Video treba uploadovati na youtube.com;
Na osnovu kog pova sam kaznjen? Mislim da treba kazna da se ukloni , iz razloga zato sto je igrač

67999 postavio video dokaz na pogrešan link...

Krši GP 6.17

Molim administratora koji bude pogledao ovu objavu da pogleda objavu od igrača 67999 kako krši pravilo 6.17, samim time mislim da nisam trebao dobiti ban jer je greška administratora koji je pregledao tu objavu, nije primetio da je snimak okačen na drugi link a ne na youtube i snimano je sa drugim softverom(bandicam) Molim za unban...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom