Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Amigos
Administrators nickname
Tarci Karamelo
Date
Feb 26, 2025
Time
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/954460/#post-3345578

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Dobar dan postovana administracijo,dobio sam ban za navedeni pravilo, Approved - GP 6.15 | 64734
Doticni svaki dan dolazi baitat,ubija bez brojanja,krade panele bez brojanja itd.. Ja nisam psovao u OOC nego IC da je govno,da ga jebem itd... Nisam psovao u OOC niti jedne sekunde
Gospodin krsi masovno pravila kao sta mozete vidjet Pending review - Konstantno krsenje pravila I 61937
Svaki dan dolazi Baitat psovat itd,mislim da nisam zasluzio ban,GP 6.15 jesam naravno ne poricem to ali ban nisam zasluzio,jer 1000 puta kad mene ubiju mi se smiju i svasta govore a ovo nije realno

6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

Ja nisam plesao niti radio bilo kakve radnje dok je bio bez svijesti
Doticni svaki dan maltretira psihicki u glavu normalno da cu puknut,pogledajte mu samo koliko kazni ima,4 pune stranice odobreno katastrofa.. Svaki dan dolazi ispred kuce u dvoriste,udara nas puca nas pogledajte njegov video na 0:08 gdje jedan lezi moj covjek pored njega,svaki dan dolazi puca bez brojanja itd..
Mislim da nisam zasluzio BAN !

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom