Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55946
Players nickname
Micheal Jokeric
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 27, 2025
Time
00
Proofs
https://imgur.com/a/YWw8brI

Michael Jokeric

Player
Player
Pišem ovu žalbu povodom blackliste na mom nalogu, koja je, koliko sam shvatio, izdata zbog postupaka osobe koja je neovlašćeno pristupila mom nalogu. Želim jasno da naglasim da nikada nisam imao ništa protiv projekta. Naprotiv, stekao sam mnogo prijatelja i imam previše pozitivnih iskustava da bih na bilo koji način narušavao ugled servera.

Nažalost, moj nalog je bio hakovan, a osoba koja je ušla na njega iznosila je uvredljive komentare koji ne odražavaju moje stavove. Duboko žalim zbog ove situacije i potpuno razumem važnost sigurnosti naloga. Kako se ovakve stvari nikada više ne bi ponovile, aktiviraću dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) i preduzeti sve potrebne mere zaštite.

Iskreno se nadam da ćete uzeti u obzir moju žalbu, jer zaista volim da igram na Grand RP-u i želeo bih da nastavim da budem deo ove zajednice na fer i odgovoran način. Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju mog zahteva.

Srdačan pozdrav,
Micheal Jokeric

Status
Not open for further replies.
Top Bottom