Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

fila

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-10h
5. Vaš Discord: fil.a
6. Vaše ingame ime: Djole Nugget
7. Vaš ID: 59765

Dodatne informacije

1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Igram na ovome projektu vec duze vrijeme i bio sam clan svake organizacije, ali nikada lider. Biti lider oduvijek mi je bila želja i ovo vidim kao priliku da steknem novo iskustvo i razvijem svoje vjestine.
Sa svojom vec sastavljenom ekipom, smatram da smo sposobni za vodjenje ove organizacije. Imamo puno ideja za poboljšanje roleplaya.
Snalazljiv sam u situacijama pod pritiskom te bih se posvetio svakome clanu organizacije bez obzira na njegov rank.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Redovno bih organizirali talacke, pljacke prodavnica i gun store-ova i grupna robanja po getu. Isli bi na podmornice te bih pozivao ostale bande da se udruže s nama protiv State-a. Tokom akcija, rasporedili bi ljude i imali taktike kako bi sprecili State da nas iznenadi. U Crime organizacije obicno se ubacuje svakoga bez ikakvog ispitivanja i zbog toga sve bande dobijaju disbandove nakon kratkog vremena. Svatko tko bi htjeo postati clan The Familiesa morao bi znati osnovna pravila,a ona kompliciranija bi ga naucili. Redovno bismo ucestvovali u FZ Raidovima i imali aktivne Turf i Graffiti timove. Pratili bi aktivnost u organizaciji kako bi rankovi bili zasluzeni, a ne dodijeljeni preko veze. Trenutno je vecina Crime organizacija jako neaktivna, cak su i tajne radnje prazne. To bih promjenio te bi smo isli na svaku akciju, a najaktivniji clanovi bi dobivali bonuse

Rankovi

13. Boss
12. Underboss
11. Kingpin
10. O.G
9. Turfer
8. Grafitti Team Leader
7. Grafitti Team
6. Zerk
5. Hustler
4. Dealer
3. Thug