Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
47714
Players nickname
Jelena Glusac
Suspect ID
2779
Date of violation
Feb 13, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gijVY_wDw2Y

Stojke Onee

Player
Player
Pozdrav draga administracijo
Black Listovani igrač pod imenom ,,Strale Crowder,,
Blacklist eveada na acccountu 2779 (Saiki Gokimici)
Ovaj acc je uzeo sa telegram grupe sa accovima i krenuo da igra na njemu kada je dobio ban za Pc check na accu (7409) Neko vreme posle toga dobio je ban za ,,G.P 1.2 , dobio je un ban i posle toga je nastavio igrati , molim da se acc i igrac strogo kazne.
Evo zalbe gde je pisao unban appeal

Stefan_Josipovic

Player
Player
Pozdrav draga administracijo
Black Listovani igrač pod imenom ,,Strale Crowder,,
Blacklist eveada na acccountu 2779 (Saiki Gokimici)
Ovaj acc je uzeo sa telegram grupe sa accovima i krenuo da igra na njemu kada je dobio ban za Pc check na accu (7409) Neko vreme posle toga dobio je ban za ,,G.P 1.2 , dobio je un ban i posle toga je nastavio igrati , molim da se acc i igrac strogo kazne.
Evo zalbe gde je pisao unban appeal
Nisam odma igrao na tom acc nego sam prvo na Eto Yoshimura pa tek onda na tom acc kad si mi ti dao taj acc jer si ga dobio iz telegram grupe znas ono kad si dobio bl od muje za upadanje na acc pa si samo promenio social club e tad

Stojke Onee

Player
Player
Evo ljudi da vidite kako ja izgledam imam 165cm vozim elektricni skuter kao neka baba i kurcim se ljudima preko igrice dok ne dobijem neku samarcinu u rl 010 sam i pusim rozi masking jer imam mali kurac plus imam podbradak do pupka jer sam mali krmak koji samo igra grand
takodje mi je strale cale pa sam stalno kupovao od njega pare za rl i pusio mu kurac za cleaner i cit
posle sexa sa jelenom posaljem je bratu da place

Giska Oviouss

Player
Player
Ivona Glusac
Stojke, zamisli imas sestru i neko ti je kaci ovako po forumu, nista protiv tebe al to je malo preterano, jebite mame al da mu doxas sestru msm stvarno brate preterao si, s' obzirom da bi te lik verovatno otkinuo u rl od batina samo sto ti to ne kapiras.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba na razmatranju, u medjuvremenu ste svi dobili ban sa foruma + ban ingame za dox

Top Bottom