Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29852
Players nickname
Sava Despotovic
Suspect ID
61178
Date of violation
Feb 27, 2025
Time of violation
10:40
Proofs
https://youtu.be/leIQ64V3d4o

Ivan Ingeel

Player
Player
Sve se vidi u pov doso je u dvoriste ja sam mu brojao i on je mene krenuo da puca bez da je ista rekao.
auuuu koji forum warior druze pa sta ti nije dovoljno sto si me ubio + odbrojo sam isto kao i ti najbolje da ti odbrojis tako brzo 5 sekundi a ja poslje tebe.... nema smisla

Ivan Ingeel

Player
Player
Sve se vidi u pov doso je u dvoriste ja sam mu brojao i on je mene krenuo da puca bez da je ista rekao.
jos okaci kad si nam krao masinu pa si sam uletio na nas 3 kako te nije bilo strah za zivot i kad smo ti brojali tebe nije bilo briga za tvoj zivot, samo si trzo na krov ko muha bez glave i uzo masinu.....

aleks.dos

Player
Player
jos okaci kad si nam krao masinu pa si sam uletio na nas 3 kako te nije bilo strah za zivot i kad smo ti brojali tebe nije bilo briga za tvoj zivot, samo si trzo na krov ko muha bez glave i uzo masinu.....
Haha najjače ja nisam bio na fašem krovu nego na podu jer ste svi radili gp 6.15 sa drugog krova

Mark Armone

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na POV-u se vidi kako igrač 61178 broji i daje uslov, uslov nije ispunjen sto znaci da ima puno pravo da puca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom