By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pov za gospodinaNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 16825 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 39029 na Bitku kod luke u 10:15 - 27.02.2025
Rok za dostavu je 12h.
Nedozvoljen krov
moze se iz kruga popesti znam ja nacinNedozvoljen krov
Svakako nedozvoljen krov
brate jel si dobro ti? krov je dozvoljen jer se mozes popesti iz krugaSvakako nedozvoljen krov
kolega joe objasnio
To radi f9 da se nebi videlo da ban evaidas
ne nego igram en3To radi f9 da se nebi videlo da ban evaidas![]()
inace nedozvoljene stvari su ti kad nemozes njima pristupiti kroz zonu u ovom slucaju autoput i krov desno prema kamiondziji no ovaj krov i krov prema dokovima su dozvoljeni/ jednom se pristupi merdevinama a drugom kao u ovom klipu iznad admin neka donese odluku ali imam dokaz i kako sam se popeo tako da mogu i to dostaviti nije problemZanima me kako se igrac popeo gore
mr.aurainace nedozvoljene stvari su ti kad nemozes njima pristupiti kroz zonu u ovom slucaju autoput i krov desno prema kamiondziji no ovaj krov i krov prema dokovima su dozvoljeni/ jednom se pristupi merdevinama a drugom kao u ovom klipu iznad admin neka donese odluku ali imam dokaz i kako sam se popeo tako da mogu i to dostaviti nije problem