sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i staje pjesnik tio reci sa ovom zalbomsve se vidi u pov
Nisam nikome nista platio vec morate da odrzite ljudima obuku da odrzite molim da se svaka sledeca poruka kazni!zanima me koliko si mu platio da ti proda to? s obzirom da mu vidis ime i da si vec imao osiguranje od 6 dana znaci da je tu bio neki dogovor... Plus malo je cudno sto si krenuo da snimas i odma mu reko prodaj mi osiguranje
de malo pojasni kakcu obuku prvo nauci pravila pa kaciNisam nikome nista platio vec morate da odrzite ljudima obuku da odrzite molim da se svaka sledeca poruka kazni!
Prvo da nacuis da pises pa cemo onda resiti ostalo a sto se tice pravila ne brini se ti znam ih bolje od tebe koji ne zna osnovna pravila cim ne prepoznaje fail rpde malo pojasni kakcu obuku prvo nauci pravila pa kaci
hahahahaPrvo da nacuis da pises pa cemo onda resiti ostalo a sto se tice pravila ne brini se ti znam ih bolje od tebe koji ne zna osnovna pravila cim ne prepoznaje fail rp
rekao sam mu da saceka da bi upalio kamericu sto normalno on nije znaozanima me koliko si mu platio da ti proda to? s obzirom da mu vidis ime i da si vec imao osiguranje od 6 dana znaci da je tu bio neki dogovor... Plus malo je cudno sto si krenuo da snimas i odma mu reko prodaj mi osiguranje
Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radirekao sam mu da saceka da bi upalio kamericu sto normalno on nije znao
Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radi
Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radi
Bacao sam osiguranje jer mi je lakse da uvek imam punih 7 dana, umesto da dolazim svaki put kad istekne. To nema veze sa prijavom, jer doktor nije ispostovao pravilo o skidanju maske, sto je propust sa njihove strane. Ako pravila postoje, onda treba da se postuju.Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radi