Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72657
Players nickname
pablo vezenkovic
Suspect ID
57585
Date of violation
Feb 27, 2025
Time of violation
12:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QHUcEq6B9CM

Djordje Sapphire

Player
Player
zanima me koliko si mu platio da ti proda to? s obzirom da mu vidis ime i da si vec imao osiguranje od 6 dana znaci da je tu bio neki dogovor... Plus malo je cudno sto si krenuo da snimas i odma mu reko prodaj mi osiguranje

milomir krasnici

Player
Player
zanima me koliko si mu platio da ti proda to? s obzirom da mu vidis ime i da si vec imao osiguranje od 6 dana znaci da je tu bio neki dogovor... Plus malo je cudno sto si krenuo da snimas i odma mu reko prodaj mi osiguranje
Nisam nikome nista platio vec morate da odrzite ljudima obuku da odrzite molim da se svaka sledeca poruka kazni!

milomir krasnici

Player
Player
rekao sam mu da saceka da bi upalio kamericu sto normalno on nije znao

milomir krasnici

Player
Player
Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radi

Da a sto si onda bacio osiguranje od 6 dana da bi uzeo novo? samo priznaj da pokusavas da nabijes disband ali je problem sto si glup i ne znas kako se to radi

Bacao sam osiguranje jer mi je lakse da uvek imam punih 7 dana, umesto da dolazim svaki put kad istekne. To nema veze sa prijavom, jer doktor nije ispostovao pravilo o skidanju maske, sto je propust sa njihove strane. Ako pravila postoje, onda treba da se postuju.

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu​

• Igrac nije prekrsio navedeno pravilo
  • Dobra je praksa da se skine maska i udje u RP, ali isto tako nije obavezna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom