Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Neadekvatno ponašanje, G.P 3.1+G.P 3.2 I 66623

Status
Not open for further replies.
Your ID
51499
Players nickname
Toni
Suspect ID
66623
Date of violation
Feb 27, 2025
Time of violation
20:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=H2HMOnAkR9A

Tony Luxury

Player
Player
Mislim da ovakvim ljudima ne treba dozvoliti da borave na ovakvom projektu !

Kai Choppa

Player
Player
Brate sto se tice ove situacije mogu samo da ti kazem da si ispao govno. Moj drug te je digao nakon sto smo te ubili da bi te pustili da nastavis i ti si ga odma vezao kad te je digao, sto se tice tvojeg toxic ponasanja na serveru o tome necu ni da pricam samo teras ljude sa servera....

Tony Luxury

Player
Player
Brate sto se tice ove situacije mogu samo da ti kazem da si ispao govno. Moj drug te je digao nakon sto smo te ubili da bi te pustili da nastavis i ti si ga odma vezao kad te je digao, sto se tice tvojeg toxic ponasanja na serveru o tome necu ni da pricam samo teras ljude sa servera....
Ovo sto ti izjavljujes na ovom videu puno govori o tebi, mozda shvatis kad odrastes, polako...

Kai Choppa

Player
Player
Ovo sto ti izjavljujes na ovom videu puno govori o tebi, mozda shvatis kad odrastes, polako...
Brate jel moguce da meni prodajes te price kakav je ko covek. Pustili smo te iz rispekta i ti si ga oped vezao, takodje da te nagovestim da nemas 10 god da glumis mafiju mladjima samo sto mogu da ti kazem jeste da ne budes lukav tolko

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno!

ID 66623
će dobiti kaznu za G.P 3.2

ZATVORENO!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom