Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51499
Players nickname
Toni Luxury
Suspect ID
66623
Date of violation
Feb 27, 2025
Time of violation
21:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=H2HMOnAkR9A

Tony Luxury

Player
Player
Poštovanje, doticni nije tu zbog roleplay-a nego zbog krsenja pravila i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi,obitelji itd. Molim da detaljno provjerite i in game kazne jer ih ima zasigurno dosta u kratkom periodu !

Ovo je mali dio kazni koji ima, a vecinom su banovi za G.P 3.2+ Nacionalizam, ovakvi balvani ne zasluzuju da igraju na ovakvom projektu !

Kai Choppa

Player
Player
Ti stvarno nemas sta drugo da radis nego da teras ljude sa servera kako bi zadovoljio svoje toxic ponasanje, a sto se tice same zalbe srecno .:sneaky:

Kai Choppa

Player
Player
A ta vecina sto govoris da sam krsio za 3.2 imam samo 2 zalbe za to tkd malo budi pametniji sledeci put kad oces nekoga da kacis i fino procitaj sta ti pise na ekranu da te ne nazovem pogrdnim nazivom.

Tony Luxury

Player
Player
Ti stvarno nemas sta drugo da radis nego da teras ljude sa servera kako bi zadovoljio svoje toxic ponasanje, a sto se tice same zalbe srecno .:sneaky:
U pravu si, ja sam toxic al zato si ti pravi Rp-er brate, na svakom serveru bi te pozeljeli, dokaz za to

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Tony a ti kralju imas 8 punih stranica,onda ti nekog prijavljujes za nesto? Sramoto jedna !
Covjeka kacis a ima 2 stranice??? Hahahha neznam kakve veze TI moras imat da ne dobijes bahame sa 8 stranica ali uskoro nebrini se ;) doci ce i tvoj red Karma je to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom