1.Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada inace ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 0d 17 do 00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7h
6. Vaš Discord: mihael0511
7. Vaše ingame ime: Miki Dolor
8. Vaš ID: 65460
9. Dodatne informacije Želimo biti kurator Crime-a ili State-a: state-a
informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci administratcijskom timu ukoliko je to moguce. Te rijesavati probleme koji se nađu ispred mene.
2. Koje su vaše prednosti? Brz, strpljiv, te volim saslušati obje strane prije donošenja bilo kakvih odluka.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nema
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Postoji li neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku? Posao koji radim najcesce od 08:00- 16:00 i put od jos sat vremena do stana, tako da sam aktivan od 17:00 do ponoci, vikendom i duze.
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada inace ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 0d 17 do 00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7h
6. Vaš Discord: mihael0511
7. Vaše ingame ime: Miki Dolor
8. Vaš ID: 65460
9. Dodatne informacije Želimo biti kurator Crime-a ili State-a: state-a
informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim pomoci administratcijskom timu ukoliko je to moguce. Te rijesavati probleme koji se nađu ispred mene.
2. Koje su vaše prednosti? Brz, strpljiv, te volim saslušati obje strane prije donošenja bilo kakvih odluka.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nema
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Postoji li neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku? Posao koji radim najcesce od 08:00- 16:00 i put od jos sat vremena do stana, tako da sam aktivan od 17:00 do ponoci, vikendom i duze.