Ljudi jel vi mene zezate ili? Odradio sam kaznu,skinuta kazna i opet me kazni ova Micka Mic za isto???? Dajte vise ubacite admine kako spada jer ovo ubija svaki sekund igranja
Approved - GP 6.15 | 64734 Ovo je Micka Mic odobrila
Approved - GP 6.8 I Tarci Karamelo Ovo je Aldin odobrio
Approved - GP 6.15 | 64734 Ovo je Tarci Karamelo odobrio
Znaci doticnom je bilo odbrojano,svaki dan dolazi Baita kome treba POV samo od jucer sta je opet 10 puta dolazio ispred kuce u dvoriste ubijao nas bez brojanja itd... Psihicki me maltretira,i zlostavlja kako mozete i vidjeti ovu zalbu Pending review - Konstantno krsenje pravila I 61937 preko 15 kazni u 2025 godini ima samo na forumu a sigurno preko 20 kazni In Game,onda naravno kad covjek poludi ovo se desi. Rijesit cu demorgan samo neka mi se WARN skine drugi po redu u roku od 2 dana !
Approved - GP 6.15 | 64734 Ovo je Micka Mic odobrila
Approved - GP 6.8 I Tarci Karamelo Ovo je Aldin odobrio
Approved - GP 6.15 | 64734 Ovo je Tarci Karamelo odobrio
Znaci doticnom je bilo odbrojano,svaki dan dolazi Baita kome treba POV samo od jucer sta je opet 10 puta dolazio ispred kuce u dvoriste ubijao nas bez brojanja itd... Psihicki me maltretira,i zlostavlja kako mozete i vidjeti ovu zalbu Pending review - Konstantno krsenje pravila I 61937 preko 15 kazni u 2025 godini ima samo na forumu a sigurno preko 20 kazni In Game,onda naravno kad covjek poludi ovo se desi. Rijesit cu demorgan samo neka mi se WARN skine drugi po redu u roku od 2 dana !
Last edited: