Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Admin Aplikacija | Stefaan Montana 53397

Stefaan Montana

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Stefan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame od:13:00 do:22 00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5h
6. Vaš Discord:stefanbojkovski
7. Vaše ingame ime:Stefaan Montana
8. Vaš ID:53397
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Želim postati administrator na Grand RP serveru jer verujem da moje iskustvo i posvećenost mogu doprineti unapređenju zajednice. Tokom vremena provedenog na serveru, stekao sam duboko razumevanje pravila i dinamike igre, što mi omogućava da efikasno rešavam probleme i pružam podršku igračima. Motivisan sam željom da održavam fer i prijatno okruženje za sve članove zajednice, koristeći svoje veštine komunikacije i organizacije.
-Želim postati admin jer volim pomagati igračima, održavati red na serveru i osigurati da svi imaju fer i zabavno iskustvo. Mislim da bih mogao doprinijeti zajednici svojim znanjem i strpljenjem.

2. Koje su vaše prednosti?
•Dobar sam u rješavanju konflikata i ostajem smiren u stresnim situacijama.
•Poznajem pravila servera i Roleplay mehanike.
•Aktivno igram i mogu brzo reagirati na probleme.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
•Ponekad mogu biti previše detaljan u donošenju odluka, ali radim na tome da budem brži i učinkovitiji.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-Naravno
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Škola i OOC obaveze

Top Bottom