Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande I Joe Ninthstreet

Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
1. Ognjen
2. 20
3. GMT+1
4. 7+ hours
5. _1joemama
6. Joe Ninthstreet
7.
18444
Dodatne informacije

1.
Leader of Marabunta Grande

2.
Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

2.1)
Marabunta je mesto gde sam počeo. Marabunta je bila prva banda kojoj sam se pridružio u ovom gradu. Od kada sam došao u Marabuntu, želeo sam da vodim Marabuntu. Ozbiljno shvatam roleplay i želim da unapredim svoju igru i roleplay članova bande.

2.2) Imam liderske sposobnosti i mogu da se brinem o svim članovima bande. Biću siguran kada budem regrutovao ljude koji znaju pravila, koji imaju dobre komunikacijske veštine i koji imaju dovoljno strpljenja.

2.3) Želim da se fokusiram na događaje bandi i da Marabunta ponovo bude na vrhu. Moj prioritet je obavljanje svih aktivnosti bandi koje se dešavaju na ostrvu, bojnom brodu, podmornici, krađi vozila, turfovima i pljačkama prodavnica.

3. Vaši saveti za poboljšanje nivoa RolePlai u organizaciji.

3.1)
Sprečiti toksično ponašanje sadašnjih bandi prema ljudima.

3.2) Cilj mi je da podignem nivo igranja uloga organizovanjem događaja sa uglavnom civilima, pravnim organima i drugim bandama.

3.3) Na taj način mogu održati geto u životu.

3.4) Želim da se uverim da ljudi koje regrutujem znaju pravila, i želim da uspostavim red u kome neće biti oproštena bilo kakva greška.

3.5) Želim da pokažem da Gang ne puca u čoveka samo iz pištolja.

3.6) Želim da napravim različite strategije i ljudima pokažem različite stvari da se pljačke ne mogu dobiti samo uzimanjem talaca i pregovaranjem.

3.7) Verujem da će marabunta steći poštovanje koje zaslužuje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom