Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14018
Players nickname
Ante Tigamochi
Administrators nickname
Lacman Kurtzman
Date
Feb 28, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Ante Kantalov

Player
Player
Poštovani administratori,

Želim da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja koje je dovelo do mog banovanja na vašem serveru. Razumem da sam previše impulsivno reagovao i na neki način uvredio server, što je u suprotnosti sa pravilima koja ste postavili. To nikako nije bio moj cilj, niti imam nameru da vređam rad ili zajednicu koja stoji iza ovog projekta.

Svesno sam prekršio jedno od osnovnih pravila koje je postavljeno kako bi server ostao prijatan i prijateljski za sve, i zbog toga duboko žalim. Voleo bih da naglasim da je prošlo više od dve godine od tog incidenta, i da sam se u tom periodu dosta promenio. Naučio sam mnogo o tome kako komunicirati sa ljudima i poštovati zajednicu.

Takođe, želim da naglasim da nikada nisam imao nameru da vređam ili omalovažavam server. Bio sam frustriran zbog određenih stvari i ponašao se na način koji nije odražavao moje pravo mišljenje o serveru. U tom trenutku nisam bio dovoljno promišljen i shvatio sam da to što sam uradio nije samo prekršaj pravila, već može ozbiljno uticati na atmosferu na serveru.

Zahvalan sam na vremenu koje ste posvetili razmatranju mog zahteva i nadam se da ćete uzeti u obzir promene koje su se desile u poslednjih nekoliko godina. Volio bih ponovo da budem deo ove zajednice i uveravam vas da ću poštovati sva pravila i doprinositi pozitivnoj atmosferi.

Još jednom se izvinjavam zbog svog ponašanja i nadam se da ćete mi ukazati priliku da ispravim svoje greške.

S poštovanjem,
Ante

Status
Not open for further replies.
Top Bottom