Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41479
Players nickname
Dzabula Mintz
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/948915/#post-3327535

Dzabula Mintz

Jaka krivina
Player
Dobar dan dobio sam ban za konstantno krsenje pravila necu mnogo da duzim slazem se krsio sam pravila jedno vreme al pravila G.P 1.1 sam dobio 1. put zato sto sam menjao social koji je bio hakovan kad sam krenuo igrati 2.put kad sam kupio novi pc i 3. put ne znam zasto sam dobio ban i dobio sam ban u malom vremenskom periodu.

Nakon ovih kazna sam prestao da krsim pravila sto mozete i videti takodje sam doprinosio projektu kolko je do mene i trudio se i takodje pre nego sto sam dobio ban sam bio asistent admina i nisam krsio pravila dugo pre toga.

Ovo mi je prvi put da sam dobio ban za ovo pravilo i nikad pre ovoga nisam dobio upozorenje kao neki igraci.

PRISTAJEM NA MONEY WIPE I MOLIM VAS DA MI DATE UNBAN I OBECAVAM DA NECU KRSITI PRAVILA.

Molim vas za zadnju sansu.

Dzabula Mintz

Jaka krivina
Player
Ako bi mogli mi unbanujete twink nalog ID: 42678 ako ne mogu na main tamo imam 3-4 prekrsena pravila kolko se secam banovan je za G.P 1.1 onda kad sa menjao socialni zbog toga sam dobio i na main jednom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom