Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14018
Players nickname
Ante Tigamochi
Administrators nickname
Lacman Kurtzman
Date
Mar 1, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Ante Kantalov

Player
Player
Poštovani administratori,

Želim da vam se obratim u vezi sa mojim banom na serveru. Znam da je prošlo mnogo vremena, ali želim da se iskreno izvinim za svoje ponašanje pre više od dve godine. Tada sam napravio veliku grešku, vređajući vaš projekat i server, i sada vidim da je to bilo potpuno pogrešno i nepoštovanje svega što ste radili.

Tokom vremena koje je prošlo, mnogo sam razmislio o svojim postupcima i iz njih mnogo naučio. Bio sam nepromišljen i nisam shvatao koliko moj postupak može da šteti celokupnoj zajednici. Želim da vas uverim da sam sada potpuno drugačija osoba i da nikada više ne bih ponovio takvo ponašanje.

Veoma bih voleo da imam priliku ponovo da budem deo vašeg servera i da uživam u igri koju ste vi stvorili. Znam da ne mogu da izbrisem prošlost, ali obećavam da ću se u budućnosti ponašati sa puno poštovanja prema svim igračima i prema serveru.

Razumem da je moj ban možda bio opravdan u tom trenutku, ali bih vas molio da razmislite o mogućnosti da mi se da nova prilika. S obzirom na to da osoba koja me je banovala više nije aktivna, verujem da bi sada možda mogli da razmotrite moj slučaj iz druge perspektive.

Unapred zahvaljujem na vašem vremenu i razumevanju.

S poštovanjem,
Ante

Status
Not open for further replies.
Top Bottom