Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtev za UnblackList Leader Appeal for Abraham Alhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65190
Players nickname
Han Yakuza
Administrators nickname
Abraham Alhabib
Date
Mar 1, 2025
Time
00:00
Proofs
/

Han Yakuza

Player
Player
Ovako vodio sam Vagose i dobio sam Disband radi "Namestanja Sezone" uzivotu dok sam vodio Vagose nisam usao na Turf niti se mesao u to dao sam nekim ljudima kojim nisam trebao RSZ i oni su namestali sezonu ja nazalost nisam obraco paznju na to i sam sebe krivim za nepaznju koju sam ucinio svojoj orgnizaciji koja je bila na vrhuncu uspeha.Dolazimo do toga da je zalba dosla do Kriminalnog Cheta i da se na vidu vidi moje dospisivanje sa igracem i gde on mene pita dal ste dali zonu/sezonu Ballasima na sta sam ja odgovorio jesam iako nisam znao sta se desava kad su Senior dobili snimak ja sam dobio Disband i skinut mi je Lider ne zalim se na Administraciju postupili su po pravilima moja je greska sto ja nisam kontrolisao kao Lider Turf i sto sam doveo do toga.Zato vas molim kao sto opet kazem nikad se nisam mesao u TURF niti me je to ikad zanimalo vodio sam organizaciju radi svojih ljudi sa kojim sam voleo da provodim vreme i da pravimo dobru RP pricu na Grandu sto mozete pitati tadasnje Curatore Vagosa i Curatore Stejt organizacija koji su sami potvrdili da se nepamte Vagosi koji su tolko bili aktivniti i jaki.Jednostavno smatram da sam kriv i ako sam nisam namestao sezonu niti ulazio na Turf mozete proveriti.Opet kazem organizaciju sam vodio radi zabave i interakcije sa Sjtetom i pravili smo dobru RP pricu zato vas molim da mi date drugu Sansu priznajem da sam kriv jer nisam pratio Turf i Turf Tim i nadalje cu ja licno pratit i nikome koga dobro ne poznajte davati da mi Turfa i ostalo,zelim da vodim i imam mnogo ljudi iza sebe koji ce me podrzati i mogu za sebe reci da Crime zivi!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom