Ovako vodio sam Vagose i dobio sam Disband radi "Namestanja Sezone" uzivotu dok sam vodio Vagose nisam usao na Turf niti se mesao u to dao sam nekim ljudima kojim nisam trebao RSZ i oni su namestali sezonu ja nazalost nisam obraco paznju na to i sam sebe krivim za nepaznju koju sam ucinio svojoj orgnizaciji koja je bila na vrhuncu uspeha.Dolazimo do toga da je zalba dosla do Kriminalnog Cheta i da se na vidu vidi moje dospisivanje sa igracem i gde on mene pita dal ste dali zonu/sezonu Ballasima na sta sam ja odgovorio jesam iako nisam znao sta se desava kad su Senior dobili snimak ja sam dobio Disband i skinut mi je Lider ne zalim se na Administraciju postupili su po pravilima moja je greska sto ja nisam kontrolisao kao Lider Turf i sto sam doveo do toga.Zato vas molim kao sto opet kazem nikad se nisam mesao u TURF niti me je to ikad zanimalo vodio sam organizaciju radi svojih ljudi sa kojim sam voleo da provodim vreme i da pravimo dobru RP pricu na Grandu sto mozete pitati tadasnje Curatore Vagosa i Curatore Stejt organizacija koji su sami potvrdili da se nepamte Vagosi koji su tolko bili aktivniti i jaki.Jednostavno smatram da sam kriv i ako sam nisam namestao sezonu niti ulazio na Turf mozete proveriti.Opet kazem organizaciju sam vodio radi zabave i interakcije sa Sjtetom i pravili smo dobru RP pricu zato vas molim da mi date drugu Sansu priznajem da sam kriv jer nisam pratio Turf i Turf Tim i nadalje cu ja licno pratit i nikome koga dobro ne poznajte davati da mi Turfa i ostalo,zelim da vodim i imam mnogo ljudi iza sebe koji ce me podrzati i mogu za sebe reci da Crime zivi!