Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71387
Players nickname
Mica Radnaskela
Suspect ID
51367
Date of violation
Mar 1, 2025
Time of violation
22:02
Proofs
https://youtu.be/cal6pQQzVdg

Milos Black

Player
Player
Pa druze ne cujem te ko sto ne cujem pola ljudi na grandu pogotovo pocetnike. I uostalom imam POV gde se vidi da te ne cujem.

Deda Detlic

Player
Player
Pa druze ne cujem te ko sto ne cujem pola ljudi na grandu pogotovo pocetnike. I uostalom imam POV gde se vidi da te ne cujem.
Svejedno si druze fail-ovao, zato sto nisi očitao prava i što nisi trazio advokata. Takođe je failRP da zaustavljaš lica bez osnovane sumnje da su radili neki prekršaj.

Milos Black

Player
Player
Itekako sam imao razlog da te zaustavim jer si prekoračio brzinu. Advokata nisam zvao jer nisam čuo da tražiš a i svakako ih nema jer vlada ne radi, jedino ako imaš svog, ali ponavljam opet, nisam te čuo. Stiže POV da vidiš da te ne čujem.

Last edited:

Deda Detlic

Player
Player
Itekako sam imao razlog da te zaustavim jer si prekršio brzinu. Advokata nisam zvao jer nisam čuo da tražiš a i svakako ih nema jer vlada ne radi. Stiže POV da vidiš da te ne čujem.
Prekršio brzinu u rat loaderu? :D A ti drug radiš kontrolu brzine sa neobeleženim vozilom? Advokata nisi zvao zato što si fail-ovao, on je pričao da ima svog advokata, i čak ti i pisao, a ti si se na to oglušio i nastavio sa hapšenjem. A to što si utišao igrače ispod određenog nivoa i radiš hapšenje je samo po sebi za ban... ti fail-uješ redovno i rizik si za org.

FailRP kao vrata.

sintisajzerlone

Player
Player
Itekako sam imao razlog da te zaustavim jer si prekoračio brzinu. Advokata nisam zvao jer nisam čuo da tražiš a i svakako ih nema jer vlada ne radi, jedino ako imaš svog, ali ponavljam opet, nisam te čuo. Stiže POV da vidiš da te ne čujem.
State rp komedija part 1000:ROFLMAO:

Milos Black

Player
Player
Prekršio brzinu u rat loaderu? :D A ti drug radiš kontrolu brzine sa neobeleženim vozilom? Advokata nisi zvao zato što si fail-ovao, on je pričao da ima svog advokata, i čak ti i pisao, a ti si se na to oglušio i nastavio sa hapšenjem. A to što si utišao igrače ispod određenog nivoa i radiš hapšenje je samo po sebi za ban... ti fail-uješ redovno i rizik si za org.

FailRP kao vrata.
Ti si umobolan vidis da se necuje lik bre

Micka_Mic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 51367 će biti kažnjen za FailRP
Prilikom hapsenja vi morate igracu reci svoja prava i svako ima pravo na advokata.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom