Iz nepoznatih razloga mi se spustila igrica!
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bitno da nam ti gledas svaku zalbu bato jel si toliko ljubomoran ili sta? Izjasni se vec jednom koliko dugo pratis svaku nasu zalbu i komentarises iako nemas veze sa njomcl mafija gospodo cl mafija
pa ne najbolje i uhapsi me i vezi a ja cu da stojim i da cutim a bio je fam event, ID 43074 je govorio vise puta tvojim kolegama OOC event ali dzabeOkacite pov kako robate coveka, nismo se bez razloga zaustavili, poslali ste pov kako vozite karavane. Administracija ce odluciti.
Ma to je Popke cmoljo kojeg smo robali jedno 20tak puta ban evader itd... Forum warior ne zamaraj se Ivane samo ignorbitno da nam ti gledas svaku zalbu bato jel si toliko ljubomoran ili sta? Izjasni se vec jednom koliko dugo pratis svaku nasu zalbu i komentarises iako nemas veze sa njom
Ali vi kao Prvo nemate sta radit na FAM EVENTU KARAVANI !Okacite pov kako robate coveka, nismo se bez razloga zaustavili, poslali ste pov kako vozite karavane. Administracija ce odluciti.
Bagremovi vi ako kriste KZ i SZ imamo pravo da vas zaustavljamo i ucimo kulturi !Alooooo drukeru, na fam karavanima smo sta si ti zabrijao, sta si isao ugasit na pola snimanja? Sto ne stavis cijeli POV gdje nam se vidi karavan jeli?????
Evo koja minuta prije nego nas je policija napala na karavanima,kome treba jos duzi POV neka kaze saljem !