Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71232
Players nickname
Romann_Smithh
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Mar 2, 2025
Time
11:05
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/957302/

Roman_Smith

Player
Player
Dobar dan opet, juče sam dobio ban za G.P 4.1, svestan sam toga sta je to pravilo, ja nit sam imao ikakav hack niti sam botovao. Detaljno mozete pogledati na ovom topicu moju situaciju. Rejected - Ban for G.P 4.1| Niko_Salamanca

Aldin je loše doneo odluku, receno je da je ne moguce teretana sama da se radi? Klikcem e i radim takav je sistem zar ne? E sad moguce je da je neki bug jer kad provedes nekoliko vremena u teretani da tvoj karakter ode spava i cak i kad ne radis tebi animacija radi, ali ja sam svo vreme radio do mog trenutka bana. Svaki dan igram na serveru, cak ostavim i AFK kad ne igram, znaci tehnicki konstantno igram kod Vas na serveru i nemam nikakvu korist to sto ja "hakujem ili botujem" mogu samo da izgubim svoj grind sto sam grindovo kao sto sam i izgubio tj dobio ban na 60 dana, tako da ja smatram da je ovaj BAN za GP 4.1 lose donesena odluka. Takodje pristajem da mi se proveri kompjuter ako treba i sve ostalo ako nekako moze da se proveri jer ja nemam nista od hakova ni nekakvih botova.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom