Blacklistovan na accu: Christos Rubiroza , ID : 45548
BanEveida na accu:Giska Ovious , ID :59652
Molim da se kazni igrac.
BanEveida na accu:Giska Ovious , ID :59652
Molim da se kazni igrac.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti jedino sto mozes da uzmes su tri kurca u ruke i da ih stavis sestri svojojUzecu mu jos 3 opusti se
Mozes da spavas stojeci koliki podbradak imasTi jedino sto mozes da uzmes su tri kurca u ruke i da ih stavis sestri svojoj
Imas 23 godine ne silazis sa foruma nikad se nisi obrijao , ce te prebije neko majmuncino glupaMozes da spavas stojeci koliki podbradak imas
Da neces mozda ti?Imas 23 godine ne silazis sa foruma nikad se nisi obrijao , ce te prebije neko majmuncino glupa
Necu ja al znam ko ce u skorije vreme da dodje u igraonicu tamo kod tvoje majke .Da neces mozda ti?
Aj nemojmo biti toliko opasni eTi jedino sto mozes da uzmes su tri kurca u ruke i da ih stavis sestri svojoj
Ko onaj Debeli Miljan koji umislja stvari ?Necu ja al znam ko ce u skorije vreme da dodje u igraonicu tamo kod tvoje majke .
Tebi dlake na muda jos nisu narasle majka te brise kad se poseres ti ce jebes nekog invalidu malliDOBICU BAN KAD TI IZJEBEM ANDRIJANU SA STRALETOM U TROJKU
Buraz pitaj kevu, ona zna buraz da sam ga obrijao za lepsi seks sa njom, kaze ne prijaju joj dlake tokom seksa pa sam morao jebiga .Tebi dlake na muda jos nisu narasle majka te brise kad se poseres ti ce jebes nekog invalidu malli
Nije miljan , upoznaces se uskoro , milsim neces ti tvoja majka ce.Ko onaj Debeli Miljan koji umislja stvari ?
Christose , prestani da fanboyas pa pricaj nesto , ti ce jebes , ti iz kuce nisi izaso retarde poremenceni .Buraz pitaj kevu, ona zna buraz da sam ga obrijao za lepsi seks sa njom, kaze ne prijaju joj dlake tokom seksa pa sam morao jebiga .
Mali debeli smrade, izlazim svaki dan, to sto si ti mali npc i trazis da ti stvarno dodjem u Leskovac da ti izjebem Andrijanicu, i iskaram Vladicu nije moj problem.Christose , prestani da fanboyas pa pricaj nesto , ti ce jebes , ti iz kuce nisi izaso retarde poremenceni .
izlazis svaki dan , ali u grand kad umres na event pa izadjes ispred bolnice, sad ti je strale postao Daddy , pa nece samo joca da mu lize cmar nego ces i ti u Trojku ce se jebete.Mali debeli smrade, izlazim svaki dan, to sto si ti mali npc i trazis da ti stvarno dodjem u Leskovac da ti izjebem Andrijanicu, i iskaram Vladicu nije moj problem.
Auuu ces dobijes ban za pominjanje porodiceTi jedino sto mozes da uzmes su tri kurca u ruke i da ih stavis sestri svojoj
kazem ti, u trojku se jebemo samo sa Andrijanom, a posle toga Vladicu uzmem i tucem kurcem po celu.izlazis svaki dan , ali u grand kad umres na event pa izadjes ispred bolnice, sad ti je strale postao Daddy , pa nece samo joca da mu lize cmar nego ces i ti u Trojku ce se jebete.
Jebo ti Vladica Mater , A da ti nemas majku.kazem ti, u trojku se jebemo samo sa Andrijanom, a posle toga Vladicu uzmem i tucem kurcem po celu.