Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67823
Players nickname
Diego Milic
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Mar 2, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/952615/

Darkec

Player
Player
Postovana administracijo, pre nedelju dana sam dobio ban za G.P 6.17, nazalost nisam bio upucen u ovo pravilo i samim tim u neznanju sam koristio program za snimanje koji nije dozvoljen na ovom serveru. U sustini samo sam hteo da okacim scamera, medjutim, ja sam kaznjen a on je ostao nekaznjen. Mozete da proverite moj ID i videcete da sam samo dva puta kacen na forum i to vam govori da se maksimalno trudim da postujem pravila servera. Od skole i drugih obaveza nemam mnogo vremena da igram grand ali i to malo vremena sto imam provedem sa drugarima zabavljajuci se na serveru i zbog toga bi mi mnogo znacilo da dobijem unban. Svestan sam da sam prekrsio ozbiljno pravilo i samim tim mi je mnogo krivo. Prihvatam svoju krivicu i izvinjavam se na nepostovanju tog pravila. Jos jednom se izvinjavam i hvala na citanju.❤️

Aleksa Tyson

Player
Player
Mislim da igrac Diego Milic zasluzuje unban i ako je prekrsio pravilo igrac 60597 ima 13 zalbi i idalje nije banan, skamo je i vidi se u pov

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

OBS je STROGO zabranjen pravilima servera kazna ostaje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom