Evo primjera kako bi mogao izgledati tvoj odgovor (bez unosa privatnih informacija):
INFORMACIJE:
1. Vaše ime u RL: Petar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h na dan.
5. Vaš Diskord: qlcc_
6. Vaše Ingame ime: Qiao Xiaolei
7. Vaš ID: 12512
DODATNE INFORMACIJE:
1. Zašto želite postati admin?
-Želim postati admin jer želim aktivno doprinositi zajednici, pomagati novim igračima i održavati kvalitetnu RP atmosferu. Smatram da svojim iskustvom i idejama mogu unaprijediti server i učiniti ga ugodnijim mjestom za sve.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti uključuju dobru komunikaciju, organiziranost i strpljenje. Također, imam iskustva u vođenju online zajednica i dobro razumijem mehanike RP-a, što mi omogućava efikasno rješavanje problema i održavanje reda.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Nemam ga ali da.
INFORMACIJE:
1. Vaše ime u RL: Petar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h na dan.
5. Vaš Diskord: qlcc_
6. Vaše Ingame ime: Qiao Xiaolei
7. Vaš ID: 12512
DODATNE INFORMACIJE:
1. Zašto želite postati admin?
-Želim postati admin jer želim aktivno doprinositi zajednici, pomagati novim igračima i održavati kvalitetnu RP atmosferu. Smatram da svojim iskustvom i idejama mogu unaprijediti server i učiniti ga ugodnijim mjestom za sve.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje prednosti uključuju dobru komunikaciju, organiziranost i strpljenje. Također, imam iskustva u vođenju online zajednica i dobro razumijem mehanike RP-a, što mi omogućava efikasno rješavanje problema i održavanje reda.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Nemam ga ali da.
Last edited: