Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56533
Players nickname
Ivan NeverGone
Administrators nickname
kevin odd
Date
Mar 4, 2025
Time
00
Proofs
xxxxxxx

Ivan Elpatron

,,Discipline is the bridge between goals"
Player
Postovani Mujo/Abrahame,dobio sam ban za G.P 1.4 . Imao sam 3 naloga i znam ID od sva tri nego ja sam hteo da pitam jel bi mogao nekako ja da dobijem unban nekako na Twinku(56533) , a da mi Main i 3. twink banujete?
Voleo bi da dobijem unban na tom twinku jer sam dosta vremena proveo na njemu i dosta ljudi me je zapamtilo na tom nalogu.Hvala i nadam se pozitivnom odgovoru ako treba nesto pristajem na sve samo da mi se unbana 56533.

Moji nalozi
Main(20897)
Twink1(56533)
Twink2(69908)

Dobar sam ne krsim puno pravila molim vas da mi odobrite to jer mi je stvarno stalo do tog naloga 56533.Hvala i nadam se pozitivnom odgovoru

Ivan Elpatron

Player
Pristajem da mi banujete Main samo da mi unbanate twink1.Bio sam mali kad sam napravio taj Main i zaboravio sam da ga imam uopste.Kad sam krenuo aktivno da igram ovaj divan projekat napravio sam novi nalog i na njemu proveo bas dosta vremena i bas mi je stalo do tog naloga.

Ivan Elpatron

Player
ja 56533 smatram za MAIN nalog jer nisam znao da postoji 20895 dok mi nije odgovorio technical suport

Status
Not open for further replies.
Top Bottom