Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
121038
Players nickname
Arda NightBlue
Administrators nickname
Opti Pride
Date
Mar 3, 2025
Time
5:36
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/958711/

Crew Floxnn

Player
Player
Opti Pride forumunu açtığımda bana ve arkadaşıma yanlış karar veriyor, adama ahlaksız bir şey yapmadık. Kişi bizi rdm'ye çağırıyor (bizi arenaya çağırıyorum, hadi atalım vs. diyorum, aim vs. diyorum ama kişi beni orada yumruklamam için çağırıyor vs.) Ticket açıyorum, admin bana burasının rdm olmadığını söylüyor, bu yüzden forum açıyorum. Burada adminleri kandırmaya çalışmıyorum, kişi beni annemin evinin önünde falan arıyor ama ben kişiyi evimin sınırlarına çekmeye çalışıyorum ki rdm sayılmasın, kişi beni sokakta arıyor, bu ben miyim yoksa beni rdm'ye çağıran kişi mi, lütfen doğru kararlar almanız için tavsiyede bulunuyorum. Teşekkürler

Bobby Pluxury

Chief Administrator
Chief Administrator
Status
Not open for further replies.
Top Bottom