Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogresno donesena odluka GP6.22 IAllen Sikter

Your ID
64073
Players nickname
Christianno Nevolja
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Mar 3, 2025
Time
09
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/955068/

ChristiannoNevolja

Participant
Leader of unofficial org
Pozdrav,,,znaci,, osoba mi je ukrala novce sa fam balansa,, prije nego sto sam radio prvu zalbu pitao sam administratora za koje pravilo da kacim kad mi neko pokrade s fam balansa,, admin Ugljesa Rosse mi je odgovorio gp 6.3 ,, to sam i napravio onda i to je ova zalba Rejected - G.P 6.3 I 71867
,,, nakon toga administrator Vuk Cappone mi je odbio zalbu te sam kontaktirao kuratora da mi pomogne,, i on mi je rekao da napravim naslov GP 6.22 ,, ja sam napravio ponovo zalbu na igraca, sa naslovom GP 6.22 ,, ova zalba Rejected - GP 6.22 I 71867 .... te na to sam cekao 4 dana da bi mi administrator Allen Sikter odbio zalbu jer ta zalba vec postoji i stavio mi je link od one stare zalbe sto je naslov GP 6.3 ...

... prebacujete me s tom zalbom ,covjek mi je ukro 9ipol milijuna sa fam balansa, em koristi citeve ,em ima 15 Grand profila,em sto krsi konstantno pravila sto se vidi na forumu , samim time vredja kompletan projekt a vi me prebacujete sa zalbom ,, sve se jasno vidi u dokazima dok pojedini admini se ovamo trude da nadju razlog da odbiju zalbu a ne da maknu ove sto narusavaju projekt.
Hvala na razumjevanju ,, pozdrav

Top Bottom