By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!"ajde da pljackamo bankomat ispred sahpa"Sve u POV
Nvidia shadowplay snima sve slojeve"ajde da pljackamo bankomat ispred sahpa"
cist baiting
i kazniti gospodina za g.p 6.17 jer ne snima sve slojeve
Nije samo jedan,vi ste napravili fejl ko org kao sto se vidi.Vi dolazite kod mene i tim MENE bejtate i provocirate jer sam vam sredio warn.I tim radite sto raditene ide warn ovde je zeznuo samo jedan , naucite pravila i tek onda pokusajte da namestite nekom warn poz
HAHAHAHAHAHHAHHAHA SAHP TEBE DA BEJTA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHANije samo jedan,vi ste napravili fejl ko org kao sto se vidi.Vi dolazite kod mene i tim MENE bejtate i provocirate jer sam vam sredio warn.I tim radite sto radite
Lep pozdrav, ako bi mogao da okscis duzi pov jer ocigledno imas lican problem sa sahpom bio bi ti zahvalan da se vidi ta prolokacija i targetovanje sahpa, samo imas gresku sto si se zajebao sto sam ja u sahpu a ne neka persona.....Sve u POV
Zamolio bih nekog viseg cina da pregleda zalbu
Nekuzim, lijepo je dosao do sahpovaca pozdravio j fino osao i sparkiro se pored bankomata daleko od njih da im ne smeta i vi dolazite da ga maltretirate ispred ovaj mu prijeti ubit cu te snajperom "niste vi dovoljno spozobni za to" ništa loše nije rekao reko je šta misli i nikom ništa a vi morate komplicirat nemate IC razlog da ga boxate i ubijete.Lep pozdrav, ako bi mogao da okscis duzi pov jer ocigledno imas lican problem sa sahpom bio bi ti zahvalan da se vidi ta prolokacija i targetovanje sahpa, samo imas gresku sto si se zajebao sto sam ja u sahpu a ne neka persona.....
Kao sto rekoh nek dostavi duzi pov jer je jedan od igraca koji cesto baita sahp....... .Nekuzim, lijepo je dosao do sahpovaca pozdravio j fino osao i sparkiro se pored bankomata daleko od njih da im ne smeta i vi dolazite da ga maltretirate ispred ovaj mu prijeti ubit cu te snajperom "niste vi dovoljno spozobni za to" ništa loše nije rekao reko je šta misli i nikom ništa a vi morate komplicirat nemate IC razlog da ga boxate i ubijete.
nece te se izvuci dzabe vam sveKao sto rekoh nek dostavi duzi pov jer je jedan od igraca koji cesto baita sahp....... .
Dostavi ga ti ako imas sta si navalio možda nema.Kao sto rekoh nek dostavi duzi pov jer je jedan od igraca koji cesto baita sahp....... .
Kristijan Obama 38930;Sve u POV
Zamolio bih nekog viseg cina da pregleda zalbu
Imam ja pov,nek administracija zatrazi i saljemDostavi ga ti ako imas sta si navalio možda nema.