policajac je bio sam u patroli i uhapsio me dok sam ja pokusavao pomoc istom tom policajcu dok su ga blokirali na cesti drugi igraci te me je plicajac krenuo zaustavljat dok sam ga pitao jel sve uredu ili mu treba neka pomoc on mi je rekao da se zaustavim pritom ja sam krenuo bjezat sa autom te sam se zabio u zid nakon tog dogadaja je policajac izasao iz vozila upucao mene i kolegu te je mene uhapsio kako on kaze jer sam imao puske u gepeku a nisam im ao puske u gepeku u gepeku se nalazilo set za obijanje i kutija od pljacke kuce nakon toga nije mi htjeo pozvati advokata nakon sta sam ga pitao on mi je reko da mi ne pomogne ni bog otac i na to sam ja izgubio kontrolu i ispricavam se zbog toga u pritvoru me pitao koju velicinu nosim ja sam mu odgovorio pitaj staru jer sam izgubio kontrolu kao sta sam vec naveo i molio bih da se ovaj slucaj fer i korektno odradi i sa moje i sa njegove strane.naveo bih da policajac kad nas je pucao nije krenuo nit brojat niti nista samo je izaso ubio nas i uhapsio me.