Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64110
Players nickname
Gepa Vip
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 3, 2025
Time of violation
20 39
Proofs
https://youtu.be/mWWzGMOK0RQ

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Druze stavi POV gdje dolazite u dvoriste,pucate bez brojanja,vama je ODBROJANO JOS U DVORISTU a to sta radite latinicu pa trcis do parkinga po motor pa se naravno opet vracas kod kuce baitat itd to je tvoj problem... Nije ni cudo sta se sve ovo desava kad ste glupi,dolazis krast panele,pucas bez brojanja,bjezite i ti i drugar tvoj onda latinica pa se vracate drkat svih redom sramota ne vidjena uzas... !!! MOLIO BIH ADMINISTRACIJU POV IZ JEDNOG KOMADA I DUZI POV GDJE DOLAZE BAITAT,PUCAT JASNO CUJETE DA JE NA DISKORDU SA ISTIM TIM PRIJATELJEM SA KOJIM RADE PROBLEME PA KACE NA FORUM! HAAA

Last edited:

Gepa Vip

Player
Player
Plus doticni gospodin me zove mojim imenom,A ne poznajemo se MG. Plus neprimereno ponasanje...Niko nema prava nikoga nazivati [KLOSAROM] i drugim pogrbnim imenima.

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Plus doticni gospodin me zove mojim imenom,A ne poznajemo se MG. Plus neprimereno ponasanje...Niko nema prava nikoga nazivati [KLOSAROM] i drugim pogrbnim imenima.
Ne poznajemo se? Dao si mi pasos 10 minuta prije zato ne seri bezveze i okaci duzi POV

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Dokazi koji su prosleđeni nisu od početka do kraja situacije, samim time se smatraju kao neadekvatni dokazi​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom