Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vucko Capponee

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vukasin
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1 GMT +2
4. Prosjek online po danu: 9h
5. Vaš Discord: vuckoo333
6. Vaše ingame ime: Vucko Cappone

7. Vaš ID: 65523

Dodatne informacije:

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
(Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A) Iskustvo i poznavanje organizacije:Bio sam Administator servera i imam poznavanje servera i bio sam hc u drugim crime organizacijama i mislio bi da trebam da vodim organizaciju

B) Želja za razvojem i napretkom organizacije:
Ovo bi bio prvi put da preuzimam ulogu lidera i to je prilika za mene da doprinosim razvoju i unapređenju organizacije.I mislio bi da bi bili bolji od ballasa i vagosa i the familiesa

C) Sposobnost da budem strog, ali pravedan lider: i nebi bio korumpiran dao bi sve od sebe da bude organizacija normalna bez zajebancije nebi ljudima davao rankove velike u organizacije samo ljude koje poznajem!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Jedan od najvažnijih aspekata je striktno pridržavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje narušava dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih članova i dovodi do gubitka discipline, što je ključno za stabilnost i dugoročni uspeh organizacije, dok je takođe važno da u roleplayu ne budemo fokusirani samo na borbe, već da istražimo i druge mogućnosti života unutar organizacije, poput pregovora, intriga i misija koje razvijaju likove, čime se igri dodaje dubina i realističnost, što
je čini interesantnijom za sve članove. Možete računati na mene da ću se pridržavati svega što sam rekao i da ću uvek biti posvećen uspehu naše Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.O.G
10.Turfer
9.Ghetto Man
8.Grafiti team Leader
7.Grafiti team
6.Geto Leader
5.Godman
4.Geto Boy
3.Associate
2.Newbie
1.Suspended

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Kandidati su vec izabrani za Marabuntu, mozete se prijaviti za drugu organizaciju!
Vise srece drugi put!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom