1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GM + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h-9h
5. Vaš Diskord: ivansvrsic
6. Vaše Ingame ime: Marko Stofferzz
7. Vaš ID: 48013
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Smatram da nakon svojih 3 godine u criemu mislim da sam sposoban sada vodit organizaciju.
Imam dosta iskusnih ljudi koji bi mi pomogli u mom vođenju ove organizacije.
U skoro svakoj organizaciji sam bio HC i dosta puta vodia akcije kad nije bilo tu lidera.
Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do vrhunca sa svojim znanjem i sposobnostima
Imam spremne ljude koji bi radili grafite i akcije dok nisam tu.
Nebi tolerirali nikakvo vrijedanje i toksicnost.
Neće bit ulaska preko veze nego će se morati truditi za rank up.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Mislim da se sadašnje organizacije prebrzo disbandaju jer primaju puno ljudi koji neznaju najbolje pravila. U mojoj organizaciji svako bi trebao proci ispitivanje koje bi se sastojalo od 10 pitanja gdje mogu imati najvise 3 greske. Sadašnji lideri uzimaju organizaciju samo zbog turfova. Ja je uzimam zbog dobre i zabave gdje cemo svakodnevno raditi akcije sa drugim bandama. Mislim da se lideri uopce ne obaziru na grafite i sprejanje istih jer se ljudi zale da hoce bonuse. Kod mene bi svaki put držali sve grafite da ljudi imaju 11k svakog sata. Smanjio bih dotjecaj sa Fibom u vidu davanja dokaza. Cilj mi je zapravo napravit organizaciju koje će se ljudi plašit u ghetu.
Rankovi:
Suspend
Newbie
Member
Thief
Bandit
Grafiti team
Grafiti team leader
Gangster
Turfer
Nightcrowler
OG
Right Hand
Boss
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GM + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h-9h
5. Vaš Diskord: ivansvrsic
6. Vaše Ingame ime: Marko Stofferzz
7. Vaš ID: 48013
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Smatram da nakon svojih 3 godine u criemu mislim da sam sposoban sada vodit organizaciju.
Imam dosta iskusnih ljudi koji bi mi pomogli u mom vođenju ove organizacije.
U skoro svakoj organizaciji sam bio HC i dosta puta vodia akcije kad nije bilo tu lidera.
Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do vrhunca sa svojim znanjem i sposobnostima
Imam spremne ljude koji bi radili grafite i akcije dok nisam tu.
Nebi tolerirali nikakvo vrijedanje i toksicnost.
Neće bit ulaska preko veze nego će se morati truditi za rank up.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Mislim da se sadašnje organizacije prebrzo disbandaju jer primaju puno ljudi koji neznaju najbolje pravila. U mojoj organizaciji svako bi trebao proci ispitivanje koje bi se sastojalo od 10 pitanja gdje mogu imati najvise 3 greske. Sadašnji lideri uzimaju organizaciju samo zbog turfova. Ja je uzimam zbog dobre i zabave gdje cemo svakodnevno raditi akcije sa drugim bandama. Mislim da se lideri uopce ne obaziru na grafite i sprejanje istih jer se ljudi zale da hoce bonuse. Kod mene bi svaki put držali sve grafite da ljudi imaju 11k svakog sata. Smanjio bih dotjecaj sa Fibom u vidu davanja dokaza. Cilj mi je zapravo napravit organizaciju koje će se ljudi plašit u ghetu.
Rankovi:
Suspend
Newbie
Member
Thief
Bandit
Grafiti team
Grafiti team leader
Gangster
Turfer
Nightcrowler
OG