Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande I Marko Stofferzz

Rejected
Status
Not open for further replies.

Markoooo

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Marko

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona GM + 1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5h-9h

5. Vaš Diskord: ivansvrsic

6. Vaše Ingame ime: Marko Stofferzz

7. Vaš ID: 48013

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Smatram da nakon svojih 3 godine u criemu mislim da sam sposoban sada vodit organizaciju.

Imam dosta iskusnih ljudi koji bi mi pomogli u mom vođenju ove organizacije.

U skoro svakoj organizaciji sam bio HC i dosta puta vodia akcije kad nije bilo tu lidera.

Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do vrhunca sa svojim znanjem i sposobnostima

Imam spremne ljude koji bi radili grafite i akcije dok nisam tu.

Nebi tolerirali nikakvo vrijedanje i toksicnost.

Neće bit ulaska preko veze nego će se morati truditi za rank up.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Mislim da se sadašnje organizacije prebrzo disbandaju jer primaju puno ljudi koji neznaju najbolje pravila. U mojoj organizaciji svako bi trebao proci ispitivanje koje bi se sastojalo od 10 pitanja gdje mogu imati najvise 3 greske. Sadašnji lideri uzimaju organizaciju samo zbog turfova. Ja je uzimam zbog dobre i zabave gdje cemo svakodnevno raditi akcije sa drugim bandama. Mislim da se lideri uopce ne obaziru na grafite i sprejanje istih jer se ljudi zale da hoce bonuse. Kod mene bi svaki put držali sve grafite da ljudi imaju 11k svakog sata. Smanjio bih dotjecaj sa Fibom u vidu davanja dokaza. Cilj mi je zapravo napravit organizaciju koje će se ljudi plašit u ghetu.

Rankovi:
Suspend
Newbie
Member
Thief
Bandit
Grafiti team
Grafiti team leader
Gangster
Turfer
Nightcrowler
OG
Right Hand
Boss

Ficur Viper

Active Member
Leader of unofficial org
1. Vaše ime u RL: Marko

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona GM + 1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5h-9h

5. Vaš Diskord: ivansvrsic

6. Vaše Ingame ime: Marko Stofferzz

7. Vaš ID: 48013

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Smatram da nakon svojih 3 godine u criemu mislim da sam sposoban sada vodit organizaciju.

Imam dosta iskusnih ljudi koji bi mi pomogli u mom vođenju ove organizacije.

U skoro svakoj organizaciji sam bio HC i dosta puta vodia akcije kad nije bilo tu lidera.

Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do vrhunca sa svojim znanjem i sposobnostima

Imam spremne ljude koji bi radili grafite i akcije dok nisam tu.

Nebi tolerirali nikakvo vrijedanje i toksicnost.

Neće bit ulaska preko veze nego će se morati truditi za rank up.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Mislim da se sadašnje organizacije prebrzo disbandaju jer primaju puno ljudi koji neznaju najbolje pravila. U mojoj organizaciji svako bi trebao proci ispitivanje koje bi se sastojalo od 10 pitanja gdje mogu imati najvise 3 greske. Sadašnji lideri uzimaju organizaciju samo zbog turfova. Ja je uzimam zbog dobre i zabave gdje cemo svakodnevno raditi akcije sa drugim bandama. Mislim da se lideri uopce ne obaziru na grafite i sprejanje istih jer se ljudi zale da hoce bonuse. Kod mene bi svaki put držali sve grafite da ljudi imaju 11k svakog sata. Smanjio bih dotjecaj sa Fibom u vidu davanja dokaza. Cilj mi je zapravo napravit organizaciju koje će se ljudi plašit u ghetu.

Rankovi:
Suspend
Newbie
Member
Thief
Bandit
Grafiti team
Grafiti team leader
Gangster
Turfer
Nightcrowler
OG
Right Hand
Boss
Uzimas debeliii

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Kandidati su vec izabrani za Marabuntu, mozete se prijaviti za drugu organizaciju!
Vise srece drugi put!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom