decko ulazi u dvoriste i govori imate pet sekundi da napustite posed, iako je moj posed. Nemamo masinu a proveru panela nije spomenuo i broji nama trojici.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Approved - GP 6.15 | 57597decko ulazi u dvoriste i govori imate pet sekundi da napustite posed, iako je moj posed. Nemamo masinu a proveru panela nije spomenuo i broji nama trojici.
brt ja sam ti objasnio al evo opet cu , imas 5 sekundi da napustis ovaj posed , nema veze dal je tvoj , moj od nekog tamo al moras da napustis taj posed u roku od 5 sekundi ili imam pravo da te ubijem . takodje si i okacio svog drugara milana sto me u sred pucanja udara sakom...A cekaj koji si mi uslov dao? Da ja i 2 momka pored izadjemo iz NASEG dvorista a nisi napomenuo ZBOG CEGA? Nije to bas rp brate…
Vazi bato pitao sam visu silu IG da li je to 6.15 i Zoki Roki mi je rekao da jeste. Pusti administraciju da odradi svojebrt ja sam ti objasnio al evo opet cu , imas 5 sekundi da napustis ovaj posed , nema veze dal je tvoj , moj od nekog tamo al moras da napustis taj posed u roku od 5 sekundi ili imam pravo da te ubijem . takodje si i okacio svog drugara milana sto me u sred pucanja udara sakom...
vazi ae i ti dobijas samo si mi govorio 5 4 3 2 1 a ne ni uslov tkd ono vidi sta cesVazi bato pitao sam visu silu IG da li je to 6.15 i Zoki Roki mi je rekao da jeste. Pusti administraciju da odradi svoje
Mislim brate, niko ti nece reci u pravom zivotu realno da napustis posed bez razloga? Msm ajde ti meni brojis i ja izadjem iz dvorista i? Nit krades panele, nit krades masinu, nit pljackas kucu, a i sam si rekao posle da si usao samo da bi se ti i ja popucali…vazi ae i ti dobijas samo si mi govorio 5 4 3 2 1 a ne ni uslov tkd ono vidi sta ces
pustimo micku da resi zalbu , ja sam rekao svoje , al ja sam i dopustio da vas dize ems i nisam vam na kraju uzeo panele itd niti okacio al eto sta je tu jeMislim brate, niko ti nece reci u pravom zivotu realno da napustis posed nizbocega? Msm ajde ti meni brojis i ja izadjem iz dvorista i? Nit krades panele, nit krades masinu, nit pljackas kucu, a i sam si rekao posle da si usao samo da bi se ti i ja popucali…
Ni ne mozes da uzmes panele bilo je 30 min do njih…pustimo micku da resi zalbu , ja sam rekao svoje , al ja sam i dopustio da vas dize ems i nisam vam na kraju uzeo panele itd niti okacio al eto sta je tu je
aim u part 2 al iskr no hatedecko ulazi u dvoriste i govori imate pet sekundi da napustite posed, iako je moj posed. Nemamo masinu a proveru panela nije spomenuo i broji nama trojici.
ma znam da je pov smece al sta da ga pucam revom kad je izvadio kratku?aim u part 2 al iskr no hate![]()