Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
39530
Players nickname
Ivan Verstappen
Suspect ID
48221
Date of violation
Mar 3, 2025
Time of violation
11:31
Proofs
https://streamable.com/5hijn9

Popke Magomedov

SLAYER
Player
decko ulazi u dvoriste i govori imate pet sekundi da napustite posed, iako je moj posed. Nemamo masinu a proveru panela nije spomenuo i broji nama trojici.
Approved - GP 6.15 | 57597
Ovde admin je napomenuo da provera panela nije validan uslov , ovaj uslov sto sam ti dao je vise nego dovoljan

ps : ja nisam hteo da kacim al nez sta je sa tobom il si ljut ili nez

Popke Magomedov

SLAYER
Player
A cekaj koji si mi uslov dao? Da ja i 2 momka pored izadjemo iz NASEG dvorista a nisi napomenuo ZBOG CEGA? Nije to bas rp brate…
brt ja sam ti objasnio al evo opet cu , imas 5 sekundi da napustis ovaj posed , nema veze dal je tvoj , moj od nekog tamo al moras da napustis taj posed u roku od 5 sekundi ili imam pravo da te ubijem . takodje si i okacio svog drugara milana sto me u sred pucanja udara sakom...

Ivan Verstappen

Player
Player
brt ja sam ti objasnio al evo opet cu , imas 5 sekundi da napustis ovaj posed , nema veze dal je tvoj , moj od nekog tamo al moras da napustis taj posed u roku od 5 sekundi ili imam pravo da te ubijem . takodje si i okacio svog drugara milana sto me u sred pucanja udara sakom...
Vazi bato pitao sam visu silu IG da li je to 6.15 i Zoki Roki mi je rekao da jeste. Pusti administraciju da odradi svoje

Ivan Verstappen

Player
Player
vazi ae i ti dobijas samo si mi govorio 5 4 3 2 1 a ne ni uslov tkd ono vidi sta ces
Mislim brate, niko ti nece reci u pravom zivotu realno da napustis posed bez razloga? Msm ajde ti meni brojis i ja izadjem iz dvorista i? Nit krades panele, nit krades masinu, nit pljackas kucu, a i sam si rekao posle da si usao samo da bi se ti i ja popucali…

Popke Magomedov

SLAYER
Player
Mislim brate, niko ti nece reci u pravom zivotu realno da napustis posed nizbocega? Msm ajde ti meni brojis i ja izadjem iz dvorista i? Nit krades panele, nit krades masinu, nit pljackas kucu, a i sam si rekao posle da si usao samo da bi se ti i ja popucali…
pustimo micku da resi zalbu , ja sam rekao svoje , al ja sam i dopustio da vas dize ems i nisam vam na kraju uzeo panele itd niti okacio al eto sta je tu je

Micka_Mic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas dostavite pov od početka situacije.

Imate rok 12 sati

Top Bottom