Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20031
Players nickname
Nedzad Mitrrovic
Administrators nickname
Diablo_Daytona
Date
May 2, 2022
Time
22:23
Proofs
xxx

Nedzad Mitrovic

Player
Player
Pozdrav administracijo,ja sam dobio blok na 30 dana zbog Pravila Događaja 1.7.E ovako je to bilo.Nisam snimao fabriku,mislio sam da jesam.Ja i moja porodica smo bili na Fabrici Oružija te smo odma kad je zapoceo event se popeli na krov zgrade.Na krovu smo bili nekih 2 do 3 minute te smo odjednom culi pucnjavu s ledja,ja sam se u tome trenutku okrenuo te je neki lik pucao iz kanala a drugi lik je stojao kod male kucice te gledao u pod.Poceo sam da pucam tog lika sa revolverom,stojao je u kutu na mom ekranu na vidljivom mjestu te sam ga opucao jednom te sam mislio da ce se skloniti te naci cover.Na mom ekranu je idalje stojao u tom mjestu gledajuci u pod te sam ga ja opucao jos jednom te je umro.Nakon fabrike sam usao na grand rp forum jer mi je bilo dosadno te sam vidio zalbu na igraca pod imenom Cheats ID:0000 usao sam pogledao sam video te sam se odmah oglasio da sam ga ja ubio sto i jest istina,u tom trenutku nisam bio na kompjuteru te sam rekao da cu ujutro staviti pov zato jer sam mislio da sam imao pov.No nisam imao pov te sam se sam oglasio isto da nisam imao pov te je admin rekao da ga dodam na discu i poslije sam usao u voice sa adminima gdje su postupili fer i korektno prema mom misljenju zato jer nisu imali dokaza da ne cheatam,sve je to shvatljivo ali ja ne cheatam imam pov od eventa jucer koji se desio prije fabrike u 20:50 koji je bio Rating Bitka.Sve ovo pisem sta se desilo jer ne bih sigurno ovoliko lagao te se nadam da cu dobiti unban i poceti igrati opet na serveru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom