Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected POMAGANJE BL IGRACU | 1249, 6293, 20705, 42090, 46200, 46265, 49372

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69886
Players nickname
SOPRANOONTOP
Suspect ID
2323
Date of violation
Mar 27, 2025
Time of violation
12:00

Bumbar Sigma

Player
Player
svi igraci u mrtvom famu mrtvog kimija rubiroze, the syndicate, ima jos i ban evadera i cheatera poput joce rubiroze koji evada na svom 23 nalogu, christosa, laze rubiroze mrtvog majmuna bez 4g mozdane mase u glavi, jima wicka koji je pao pc check makar 3 puta i sluzi ban i na main i na twink. aquy rubiroza smrad kidarski koji je DOSTAVLJAO POV za kimija kada je bio na 50k idu.

UZIVAJTE CHEATERI KRECEMO U AKCIJU

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
svi igraci u mrtvom famu mrtvog kimija rubiroze, the syndicate, ima jos i ban evadera i cheatera poput joce rubiroze koji evada na svom 23 nalogu, christosa, laze rubiroze mrtvog majmuna bez 4g mozdane mase u glavi, jima wicka koji je pao pc check makar 3 puta i sluzi ban i na main i na twink. aquy rubiroza smrad kidarski koji je DOSTAVLJAO POV za kimija kada je bio na 50k idu.

Brate kako ja pomazem bl igracu ako sam u famu??

Last edited:

Aquy

https://youtu.be/m162qqv0xsA?si=l_0k16t-ilZvazQH
Player
Molio bih da se ovom igracu forum bana za Dox, stavio je sliku Kimija u proofs :D

Giska Oviouss

Player
Player
Kao prvo, ti imas lazan forum nalog i glumis da si neko i nesto, drugo jebacu ti mamu za to sto doxas, a trece mozes svima da se sagnes da popusis kurac jer me bas zanima kako pomagaju ban evaderima ako igraju evente u familiji objasni mi molim te?

Giska Oviouss

Player
Player

imam traktor imam njivu u selu glavni sam baja

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nema dokaza da je neko BL igrac , kako onda da provjerimo ovu zalbu + vrjedjanje tokom postavljanja zalbe
Forum kaznjen za vrjedjanje + Doxing​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom