Administratorka Micika Mic mi je rekla da ako nemaju razlog nemaju pravo da mi broje u mom dvoristu,ovi momci su me ubili u mom dvoristu iz sprdnje kao sto vidite na snimku koji sam okacio posavetovao sam se sa njom ona mi je rekla da ih kacim za G.P 6.15 to se sve desilo sinoc u 2:05 nisam imao nikakve panele u dvoristu niti bilo sta da bi ih navelo da udju kod mene.Smatram ako sam pogresno napisao pravilo da ih kaznite za pravo pravilo a ne da odbijate zalbu jer meni sad pretiu da ce oni sad svako vece moci da mi dodju u dvoriste i da mi broje bez razloga i da me ubijaju gde cu ja morati kucu da prodam i da se odselim iz tog dela grada koji mi se mnogo svidja i tu imam mnogo lepih uspomena.Ja to ne zelim i trazim da se ponovo pregleda moja zalba i da se odluci po pravilima.Ne teretim nikoga od Administratora nego samo zelim da usvojite moj zahtev jer ne zelim probleme dok igram igricu.Smatram da je administrator Tica Abyss donela pogresnu odluku i da nije pregledao zalbu kako treba.Hvala