Na serveru ne igram aktivno skoro dve godine, ulazim samo da mi imovina ne propadne. Odlučim sinoć da se provozam gradom da vidim šta ima novo, vidim neki šop za ljubimce, uđem da vidim šta ima, plus otkrijem da imaju nove stvari za pravljenje, listam, blejim, izlazim iz menija kad vidim da mi neko krade auto. Mislim se da li je moguće da posle dve godine neigranja, uđem da se provozam, neko mi krade auto (da ih sad ne nazivam pogrdnim imenima), aj reko nema veze. Otrčim do njih, reko prestaće možda kad me vide, lik izvadi oružje i krene da me puca. Krenem da bežim kako me ne bi ubili, aj reko možda me neće ubiti, pošto sam se uplašio IC za svoj život, ali jok...
Brojao je sekunde, međutim nije uopšte dao pravi RP razlog zbog kog bih otišao. Ako je normalno da u sred grada prvo izguraju auto ispred prodavnice, jer jelte nisam sigurno trčao peške od lokacije auta gde kradu do prodavnice, i pritom me još ubiju, onda ja stvarno ne znam čemu se ovaj server nada što se tiče RolePlaya. Jeste da se ne vidi na snimku, ali treba ih kazniti i za to što su mi odgurali auto ispred prodavnice, da bi mogli da kradu, nisam naveo ID 1297 u samom naslovu jer nije me on ubio, ali svakako je učestvovao u svemu tome, pa i u odgurivanju auta. Zamolio bih admina da zatraži POV od njih dvojice, da vidimo kako su sve to obavili.
Brojao je sekunde, međutim nije uopšte dao pravi RP razlog zbog kog bih otišao. Ako je normalno da u sred grada prvo izguraju auto ispred prodavnice, jer jelte nisam sigurno trčao peške od lokacije auta gde kradu do prodavnice, i pritom me još ubiju, onda ja stvarno ne znam čemu se ovaj server nada što se tiče RolePlaya. Jeste da se ne vidi na snimku, ali treba ih kazniti i za to što su mi odgurali auto ispred prodavnice, da bi mogli da kradu, nisam naveo ID 1297 u samom naslovu jer nije me on ubio, ali svakako je učestvovao u svemu tome, pa i u odgurivanju auta. Zamolio bih admina da zatraži POV od njih dvojice, da vidimo kako su sve to obavili.