Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Lepadasy
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Mar 3, 2025
Time
00:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uSpOuegVhOA

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
Žalim se na admina Allen Sikter jer je dva puta došao do mene, nije saslušao šta imam reći itd.
U prvi video se vidi kako mi je rekao ''to je IC stvar nemam šta da slušam'' i potom je otišao dok sam rekao da pričeka da završim šta sam imao za reći.
U drugi video koji ću sad ubacim se vidi kako je došao, promjenio je ponašanje prema meni kad sam ga ponovno zvao, govorio je kako me ''nije čuo'' a u prvi video se vidi kako je čuo šta sam rekao i onda odgovorio na pitanje veoma bezobrazno ''nemam šta da slušam to je IC stvar'' a doslovno je admin i njegov je posao da me sasluša i pomogne te objasni šta treba biti objašnjeno. Takodjer je promjenio svoje riječi i rekao kao ''ja sam ti samo rekao riješi to ic i poslije te nisam čuo'', čiste laži.

1. video
2. video

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Odazvao se Senior koji je u oba slucaja dosao samo da ispostuje da ne cekate da vidi sta treba , ali rjesavao je nesto pored toga sto je mnogo prece u tom momentu bilo zato je uzurbano donio odluku nije saslusao fino isl , svakako skrenuta paznja mu je za ubuduce

A vama ako i dalje nije jasno to sto ste pitali objasnit cu vam ja evo
Kada auto zapljeni policija placate kaznu po zakonu na kaznenom parkingu
Kada se auto ukrade skripta ga salje tu nema veze sa Policijom i placa se 10% od drzavne cjene auta da se uzme nazad.
Zato su cjene drugacije u ove dvije situacije​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom