Dakle ja sam stavljen u demorgan 180min iz razloga sto sam posedovao tetovazu koju ne sme nositi drzavni sluzbenik.Svestan sam da je Zoki Rokii odradio sta je trebao i svoj posao zavrsio. Ali ja nisam znao da ne smem da imam tu tetovazu iz razloga sto su meni HC ljudi iz LSPD-a rekli da mogu da imam bilo koju tetovazu samo da nije preko lica,pa sam mislio da smem da nosim ovu. Naravno ja tu teotvazu nikada nisam upotrebio tj. nikad nisam otisao u ghetto i nekoga robao i uzeo mu nesto vec sam svo vreme proveo na duznosti kao i svaki dan. Jako mi je zao zbog svega i kajem se zbog toga i cim izadjem iz demorgana cu otici da skinem tu tetovazu. U LSPD-u sam jedan jako bitan cin i komadir jedne jedinice i jako mi je bitno da mi se warn skine kako bih mogao da nastavim dalje.Takodje se bavim fudbalom i nisam u mogucnosti da treniram narednih 7-10 dana i nemam nista drugo da radim sem da igram RP sto i jedino radim ali sada necu imati sta da radim. Tako da vas mnogo mnogo preklinjem da mi skinete warn kako bih mogao da nastavim sa igrom.
Hvala svima i nadam se pozitivnom odgovoru !!!
Hvala svima i nadam se pozitivnom odgovoru !!!