Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26169
Players nickname
Viktor_Nadarevic
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Mar 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/962254/page-2

vi1kss

Player
Player
Dobar dan, ubijen sam u green zoni, otisao sam vidjeti jel ima ikog u ng kod kucica. Kada sam dosao docekao me jedan zaposlenik nga i 5 covjeka koji nisu zaposleni u ngu ( ne nose odjecu ). Kada sam pitao zaposlenika pitanja, covjek s id-om 2734 me krenuo vrjedati. Krenuli su mi brojati u green zoni. Nakon toga me je ubio u green zoni. Ady Benz je napiso da su u drzavnoj org, sto ja ne vidim jer nitko ne nosi odjecu osim jednog covjeka, zatim je rekao da su mi brojali, sto nema smisla jer sam u green zoni i nema smisla brojati, te je rekao da sam u njihovoj bazi sto nisam jer ne rade tamo. Takodjer je napiso da je prihvatio zalbu, a nije nista poduzeo i stavio ju je pod rejected.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Sve je okej uradjeno , osim ovo sto su psovali kao sluzbenici NG-a , zato je skrenuta paznja administratoru
Ovo sto je napisao prihvaceno a odbio je takodje slucajno i to mu je skrenuto da obrati vise paznje na to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom