Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44217
Players nickname
Dusan Alcapone
Administrators nickname
Toma Kalasnjikovv
Date
Mar 8, 2025
Time
14:21
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/963193/

DusanD

Player
Player
Dobar dan Aldine, Mujo ili Abrahame. Ovu zalbu Vam pisem jer sam sinoc upao u neprijatnu situaciju kada su me fibovi agenti pronasli jer sam imao dve zvezdice. Trazili su mi pasos, ja im ga nisam zeleo dati vec sam seo u auto i poceo da bezim. Ja jesam tu prekrsio pravilo Fear RP i to sam shvatio tek kada sam poslat u demorgan od administratora Tome Kalasnjikova. Ja to pravilo jesam prekrsio ali su i fibovi agenti pucali na mene bez da dovrse brojanje. Rekli su mi da imam 5 sekundi na napustim vozilo i odbrojali su mi do tri, ja sam u tom trenutku krenuo i cim sam krenuo oni su krenuli da pucaju na mene. Ja nisam ni drzao pusku u rukama te nisam ni mogao da im ugrozim zivot da bi imali pravo da pucaju na mene bez brojanja. Zelim da se kazni organizacija za G.P. 6.15 jer su sva 3 clana pucala na mene i to se vidi u snimku.Smatram da je administrator time sto nije kaznio FIB doneo pogresnu odluku ili ispao korumpiran jer je pravilo G.P. 6.15 prekrseno . Hvala Vam unapred.
Link videa:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nema nikakve korupcije , admin se savjetovo sa seniorima i licno samnom oko odluke
Na osnovu PZD 5.3 State organizacije imaju malo drugacije procedure , da ste vi bili van auta stajali samo oni su morali da odbroje do kraja , al u momentu kada vi bjezite sa lica mjesta , STATE ima pravo da upotrebi oruzje da bi vas zaustavio oni time ne krse GP6.15 , isto tako da ste bili pjeske i bjezite prvo ide tejzer ako idete van dometa tejzera imaju pravo da vas onesvjeste.

Primjer gdje krse , da su vas samo random zaustavili bez razloga ikakvog i ovo se desilo onda je kazna, al oni su imali razlog vi ste bjezali to je sve okej uradjeno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom